VemRingde

18 november, 2009 av Henrik Andersson Lämna en kommentar »

vem ringdeVemRingde är en av många appar som kollar upp inkommande nummer och dessutom har möjlighet att söka på namn och nummer. Det som skiljer denna från de andra är att sökfunktionen inte är begränsad till tex hitta. Finner du ej numret på Hitta kan du istället välja Eniro, 118100, vem ringde mm, när du söker öppnas vald hemsida med resultat, du kan även välja att resultatet öppnas i mobilversionen av sidan. 

En annan sak som skiljer denna från de andra är givetvis att den kollar upp inkommande telefonsamtal med VemRingde för att varna om telefonförsäljare ringer, en välkommen funktion har jag förstått. Personligen har jag aldrig råkat ut för försäljare på mobilen så jag hade önskat att jag kunde välja bort just den funktionen, VemRingde är ett kompetent program även utan den.

Under testperioden kom ett flertal uppdateringar, något som visar att utvecklaren är alert och ständigt jobbar för att förbättra, något som är välkommet, vi är spända på att se hur arbetet med VemRingde kommer att fortskrida.

Länk till Vem ringde.se på Androlib

vem ringdebild

Annonser

3 kommentarer

 1. Jarman skriver:

  ”Personligen har jag aldrig råkat ut för försäljare på mobilen så jag hade önskat att jag kunde välja bort just den funktionen”

  Tips:
  Välj ”eniro.se – kompakt(OC)” som söksajt så får du ett sammanställt resultat.

  Man kan också ladda hem ”Jarmans ReverseLookup” från Market. Den appen fungerar på samma sätt utan just sökningen mot VemRingde.

 2. Harri skriver:

  Installerade denna på min Desire, funkade väl ok. Men efter ett tag blev mobilen seg och slutade att fungera som den skulle. efter att jag avinstallerade VemRingde så flöt allt bra igen.

 3. HC skriver:

  Det är möjligt att det är så Harri, jag kan varken dementera eller bekräfta att du har rätt då det inte var jag som tipsade om appen. Däremot så märkte jag här om dagen att Eniro-appen slöar ner min Galaxy S så till den milda grad att det tar ett par sekunder innan jag hör mobilen ringa!

  Bra att du tar upp problemet, kan tänka mig att det finns många Android-ägare med liknande appar installerade som undrar varför deras mobiler är så sega med att börja ringa!

Kommentera

1000länkar.com - gratis länkkatalog