Super KO Boxing 2

19 juli, 2010 av Henrik Andersson Lämna en kommentar »

Det första kvalitativa spelet som jag hittade till Android var Bonsai Blast från Glu Games. Det var ett påkostat spel med snygg grafik och lång hållbarhet. Bonsai Blast ska egentligen kosta pengar men då Google är så sega med lansering av betalappar i Market så valde Glu Games att släppa en annonssponsrad version av spelet gratis. Nu har bolaget återigen valt att släppa ett kommersiellt spel gratis och självklart tackar och bugar vi!

Super KO Boxing 2 är ett spel som påminner om mycket om Nintendos klassiker Super Punchout. Det är mycket positivt då de gamla Punchout-spelen med all sin humor och serieaktiga grafik var väldigt underhållande. Super KO Boxing 2 välgjord och snygg grafik men tyvärr så är den lågupplöst och kommer därför inte riktigt till sin rätt på min Galaxy S 4′a tum stora skärm.  Hur som haver så är detta spelet ett av de bättre ni lär hitta i Android Butikens spelutbud och vi kan varmt rekommendera er att testa spelet!

OBS: Detta är inget litet spel! Det första som sker när man startar spelet är att det vill ladda ner 86MB speldata och man får då välja om man vill lägga det på mobilens internminne eller på SD-kortet.

Länk till IGN’s recension av spelet, betyget blev 7.5 av 10.
Länk till spelets hemsida.

Annonser

2 kommentarer

 1. HEJ skriver:

  Fyfan hur klår man ut shogun?.
  Kan du hitta fler såna spel bättre grafik å 3d gärna…

 2. HC skriver:

  Lovar att jag ska leta runt lite efter snygga bra spel. Visste du förresten att man kan köpa många spel direkt ifrån utvecklarna? Det är ett bra alternativ tills Google fått tummen ur och infört betal-appar.

  Gameloft har tex ett bra bibliotek med apsnygga spel!
  Kolla exempelvis in: http://wireless.ign.com/articles/110/1106443p1.html

  Som finns att köpa här:
  http://www.gameloft.com/smartphone/nova/

Kommentera

1000länkar.com - gratis länkkatalog