Övrigt

SOS Larm i realtid till android

24 februari, 2012

SOS Larm loggaVarje gång jag hör sirener blir jag nyfiken på vad som har hänt. Det har faktiskt hänt fler än en gång jag följt efter en brandbil för att se vad som har hänt. Nu har det kommit en app till android där du i så när som på realtid kan se inkommande larm till SOS, SOS LarmLäs mer »

Kolla din statistik i Call of Duty: Modern Warfare 3 direkt i telefonen

19 januari, 2012

Call of duty eliteCall of Duty: Modern Warfare 3 släpptes på marknaden i november 2011 och såldes i mer än  6,5 miljoner kopior i USA och Storbritannien de 24 första timmarna. I samband med lanseringen av spelet släppte Activision en tjänst som de valde att kalla Call of Duty: Elite. Alla som spelar har tillgång till dess basfunktioner som bland annat är att se statistik över spelandet, skapa klaner, facebook-integration i spelet och analys av vapenprestation och matcher.  Läs mer »

Spelrea hos Gameloft

31 december, 2011

Rea hos gameloft

Nu när det nya året ska firas in passar Gameloft på att rea ut nästan alla sina spel på android market. Modern Combat 3 kommer också att vara på rea, men bara i 24 timmar. Gameloft skriver att man bör följa dem på Facebook eller via Twitter för att få reda på när just det spelet reas ut. Några av spelen som reas ut är: Asphalt HD, Cowboys & Aliens, The Adventures of Tintin HD och Immortals.

Kika in här för att se alla appar från Gameloft.

Fått en androidtelefon i julklapp – Här är apparna du måste ha!

26 december, 2011

Är du en av  de lyckliga som fått en ny android-telefon i julklapp? Är du kanske hel ny på android och inte riktigt vet vilka appar du ska ladda ner. Jag har försökt att skriva ihop en lista på de appar jag tycker att man borde ha i sin telefon. Kommentera gärna vilka appar ni anser att man måste installera.  Läs mer »

God Jul önskar GoogleAndroid!

24 december, 2011

God Jul önskar GoogleAndroid.se

Över 100 betalappar gratis på GetJar

21 december, 2011

GetJarGetJar logga är världens största marknadsplats för gratisappar med över 2 miljarder nedladdningar hittills. Företaget distribuerar mer än 350.000 mobila applikationer för Android och 395.000 utvecklare har registrerat sig hos GetJar att distribuera sina program.

Läs mer »

Appland – Marknaden med enbart svenska appar

16 december, 2011

Logga för applandNu är den äntligen släppt för den breda publiken. Appland, marknaden som specialiserat sig på enbart svenska android appar. Det finns några saker som är unikt med denna marknadsplatsen förutom att det just är svenska appar. Alla appar är kvalitetskontrollerade av appland. Det betyder att appland går igenom varje app och testar knappar, kontrollerar så att de rättigheter appen kräver är rimliga samt att de testar den på flera olika telefonmodeller.  Läs mer »

Behövs GoogleAndroid.se?

13 oktober, 2010

GoogleAndroid.se är till för att tipsa folk om bra appar som finns och idag har sidan ungefär 12000 besökare i månaden. När jag startade sidan var det ganska svårt att hitta guldkornen men idag är det lättare tack vare att kvalitén på apparna har stigit samt att många andra hemsidor tipsar om bra appar. Sen finns det ju bra hjälpmedel idag som tex AppBrain som är en förträfflig källa.

Innan månaden är slut så kommer måste jag betala avgiften för serverplatsen och domän-namnet. Min fråga till er är om ni tycker att GoogleAndroid.se behövs eller inte. Skriv gärna vad ni tycker i kommentarsfältet!

Betalappar äntligen i Sverige!

30 september, 2010

Äntligen har Google lanserat betalappar i Sverige. Bättre sent än aldrig och det känns riktigt bra att Google äntligen fixar detta problemet!

Källa

Vad händer på GoogleAndroid.se?

16 juni, 2010

Det har varit en stor artikeltorka här ett bra tag men under sommaren så kommer jag förhoppningsvis att dra igång app-tipsandet igen. Anledningen till uppehållet är helt enkelt att jag hade hittat så pass många bra app’ar att jag var nöjd. Gav då upp app-letandet och njöt istället av livet.

Men jag har nu beställt en Samsung Galaxy S som kommer veckan efter midsommar och då blir det att installera en massa nya app’ar igen!

Ni som är intresserade utav en billig med bra Android-mobil kanske är intresserade utav att bjuda på auktionen fö min nuvarande Samsung Galaxy.

Auktionen hittar ni här.

1000länkar.com - gratis länkkatalog