Imangi Studios dementerar releasedatum på Temple Run för android

8 februari, 2012 av Henrik Andersson Lämna en kommentar »

TempleRun loggaDet florerar många rykten på nätet på när Temple Run för android ska släppas. Jag har tidigare skrivit om spelet och varit i kontakt med Imangi Studios för att höra när spelet kan tänkas komma. De skrev då att de hoppas kunna släppa det i slutet på februari. Många rykten säger att det kommer att släppas redan under morgondagen så jag mailade Keith på Imangi Studios för att höra hur det ligger till. 

Både i kommentarerna på mitt förra inlägg och bland kommentarerna på Temple Run´s facebook-sida står det att spelet kommer under morgondagen. Andra rykten säger specifika datum i slutet på månaden. Jag kontaktade som sagt en av grundarna till Imangi Studios, Keith Shepherd, för att höra vad han har att säga om ryktena och detta är svaret jag fick.

”That’s just a rumor going around, it’s definitely not coming out tomorrow.  I’m not sure how that rumor got started.

We actually don’t have a release date confirmed yet.  We’ve been hoping to release it by the end of this month, but it’s our first Android release so we’re not 100% sure that will happen.  We want to make sure everything is ready and working well instead of just rushing it to market. We’ll definitely make sure folks know when we have a solid release date ready.”

Med andra ord så får vi vänta tills Imangi Studios kommer med ett releasdatum!

 

Annonser

6 kommentarer

 1. Anonym skriver:

  asså jag fattar inte varför dom som har hand om det inte lagt ut temple run till android market tidigare
  , e det nån som vet vrf ?
  tacksam för svar

 2. Anonymous skriver:

  Det kommer ut den 21a februari :)

 3. anonymt skriver:

  asså varför har bara appstore vissa spel och inte android market asså va är de här

 4. august skriver:

  Det ligger ute en fakeversion nu som infekterar hela telefonen med reklam om andra totalt irrelevanta appar som kommer upp som notifications uppe i rullgardinen efter du installerat. Appen kräver att du delar den på Facebook och ger den 5 stjärnor på Android Market INNAN du kan ”spela” för första gången. När du gjort detta kommer du fram till en meny där det är en nedräkning som nu ligger på ca 4 dagar innan ”level 1″ släpps.

  Hoppas verkligen att det är fake, annars har jag totalt tappat respekten för Imangi Studios.

  Länk till appen på Android Market: http://bit.ly/xk4EZT

 5. Martin skriver:

  Det suger vekligen att de inte bara släpper det direkt.
  Jag undrar också varför de inte släpper samma spel på alla telefoner!

 6. Henrik Andersson skriver:

  Enligt Imangi Studios är alla TempleRun-appar på android market fake och de har nu skrivit på facebook att de betatestar spelet till android och att de kommer säga till minst 1 vecka innan release.

Kommentera

1000länkar.com - gratis länkkatalog